Termeni folositi

 • Termenul “Utilizatorul” reprezinta orice persoană fizică si / sau juridică care acceseaza si folosește site-ul e-anunturi.info.ro, indiferent de motiv.
 • Termenii „Termeni & Conditii”, „Reguli de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.e-anunturi.info.ro utilizatorul este de acord cu termenii folositi pentru a asigura ca site-ul functioneaza la fel pentru oricine.

Folosirea site-ului e-anunturi.info.ro

Site-ul e-anunturi.info.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului contract-regulament, incluzand, dar nelimitandu-se la aceastea: termeni, taxe și/sau sancțiuni aplicabile, politici de functionare și/sau de utilizare. Site-ul e-anunturi.info.ro poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instintarile prelalabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul utilizatorului asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul contract-regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de utilizator sunt in intregime responsabilitatea utilizatorului. Prin Completarea Formularului de inregistrare si click-ul butonului “Inregistrare”, ulterior activarea prin e-mailul trimis de catre site-ul e-anunturi.info.ro pe adresa furnizata de dumneavoastra:

 • reprezinta o garantie ca sutilizatorul este o persoana fizica, ca are implinita varsta de 18 ani sau varsta peste 14 ani si are consimtamantul parintilor sau tutorelui legal de a utiliza acest site web si presupune acceptarea in totalitate a prezentului contract. In cazul in care utilizatorul reprezintă o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert, inregistrarea acestuia este o garantie.
 • utilizatorul este de acord sa furnizeze in Formularul de Inregistrare informatii corecte, clare si reale si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata (cand serviciul furnizat este contracost) si se angajază sa actualizeze in mod corect si permanent prezentele informatii.
 • reprezinta si garanteaza ca utilizatorul are autoritatea de a folosi serviciile conform prezentilor termeni si conditii. In cazul in care utilizatorul nu este de acord sau nu-și manifestă acordul asupra Termenilor sau oricaror altor modificari, singura optiune a utilizatorului este de a se dezactiva de la Serviciul furnizat.

DACA UTILIZATORUL NU ESTE DE ACORD CU PREZENTII TERMENI, NU TREBUIE SĂ COMPLETEZE FORMULARUL DE INREGISTRARE ȘI NU TREBUIE SĂ SE AUTENTIFICE CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA.

Acceptarea contractului de utilizare si a modificarilor

Acest contract se aplica site-ului e-anunturi.info.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul site-ul e-anunturi.info.ro sunt oferite conditionat de acceptarea de către utilizator, fara nicio modificare, a conditiilor prezentului contract. Daca nu se acceptă termenii si conditiile stipulate in acest document, nu se poate folosi site-ul e-anunturi.info.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul dovedește că acceptă și respectă “Termeni & Conditii”, „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor”. Site-ul e-anunturi.info.ro poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Se recomandă vizionarea periodică a acestei pagini pentru a citi “Termeni & Conditii” deoarece acest document este un contract-regulament supus modificării. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului e-anunturi.info.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul e-anunturi.info.ro este o platformă electronică prin care utilizatorii au acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online (unele furnizate chiar de către aceștia, de ex. anunturile) care includ: anunturi gratuite sau platite, dupa caz,, forumuri, articole pe teme juridice și de business, publicitate, știri din domeniile afaceri și juridic, promovarea de evenimente în domeniile afaceri și juridic. Utilizatorul intelege si este de acord ca serviciile să includă si publicitate. De asemenea, utilizatorul înțelege și este de acord că serviciile oferite de site-ul e-anunturi.info.ro pot include anumite comunicate de la administratorul site-ului precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, si newsletter, si că acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului. Utilizatorul înțelege și este de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt”. Serviciile oferite de site-ul e-anunturi.info.ro se adreseaza in mod special utilizatorilor de Internet din Romania si sunt impartite in 2 categorii: gratuite si cu taxă.

1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilitati, disponibile online:

 • inscrierea de anunturi de mica publicitate de catre persoane fizice sau juridice in spațiul pus la dispoziție in acest scop pe platforma e-anunturi.info.ro
 • publicarea acestor anunturi pe Internet prin intermediul platformei
  posibilitatea de cautare simpla, avansata, vizionare, salvare a anunturilor
 • posibilitatea de setare de alerte de cautare pentru categoriile de anunturi care prezinta interes pentru utilizator

2. Serviciile cu taxa se refera la anunturile pentru care este necesar, pentru eficacitatea lor, publicarea intr-un ziar de larga raspandire (de ex. ”citații”), costul perceput fiind cel solicitat de redacția ziarului pentru publicarea anuntului dar și la afisarea pe site a fomelor de reclama acceptate si la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor și/sau serviciilor clientilor.

Responsabilitatile utilizatorului

Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcă pe site, punerea la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de site sau fara a fi inregistrat in momentul in care a activat anuntul.

Utilizatorul este obligat să se abțină:

 • sa publice material cu drept de autor, daca nu este el autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de oricare altă persoana fizica sau juridica;
 • sa publice anunturi cu continut ilegal;
 • sa publice anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa;
 • sa publice materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • sa incarce, sa posteze, sa difuzeze sau sa transmită in alt mod orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, român sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
  sa incarce, sa posteze, sa difuzeze sau sa transmită in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
  sa aibă adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
  sa promoveze sau sa furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, sa promoveze ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoane, sau acte de cruzime fata de animale. Abținerea include, fară a se limita, furnizarea de informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme, crearea de site-uri “crush” etc.;
  sa posteze, sa difuzeze sau sa transmită in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
  sa adauge mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles
  sa adauge anunturi in categorii care nu au legatura cu continutul anuntului
  Site-ul e-anunturi.info.ro nu-și asumă nicio responsabilitate pentru faptele descrise mai sus și comise de utilizator, față de care acesta a fost informat expres să se abțină, răspunderea incumbându-i în totalitate utilizatorului.
  Site-ul e-anunturi.info.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
  Site-ul e-anunturi.info.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, i se permite administratorului site-ului dreptul continuu, irevocabil si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, utilizatorul permite oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate anterior, posesorul unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Site-ul e-anunturi.info.ro apreciaza mesajele utilizatorilor și incearca sa dea curs sugestiilor de imbunataire a site-ului insa modificarea conținutului site-ului este opțiunea exclusiva a administratorului site-ului. Însușirea unei sugestii venită de la un utilizator nu-i confera acestuia drept de proprietate intelectuală asupra modificarii site-ului in sensul sugerat.
  Utilizarea materialelor
  Site-ul e-anunturi.info.ro autorizeaza vizualizarea si downloadarea de materiale de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanta de Urgenta a Guvernului 123/2005 si Legea 329/2006. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nimeni nu are permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Informatiile sunt stocate pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre administratorul site-ului in tari din cadrul Uniunii Europene, accesul oricarui utilizator neautorizat fiind interzis. In caz de incercare si / sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
  De asemenea, utilizatorii isi dau acordul ca prin postarea anunturilor pe site-ul e-anunturi.info.ro, acestea sa poata fi publicate si pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul e-anunturi.info.ro
Site-ul e-anunturi.info.ro nu pretinde utilizatorului să-i acorde site-ului dreptul de proprietate asupra materialelor pe care le furnizează site-ului. Totusi, transmitand aceste materiale, utilizatorul este de acord sa acorde site-ului e-anunturi.info.ro permisiunea de a utiliza materialele respective inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; sa mentioneze (eventual, daca se permite, in urma unei solicitari exprese) numele utilizatorului in legatura cu materialul pe care utilizatorul l-a transmis; si are dreptul de a cesiona la randul său toate aceste drepturi oricarui partener al site-ului e-anunturi.info.ro. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Site-ul e-anunturi.info.ro nu are obligatia de a posta sau folosi in orice mod materialul furnizat de utilizator. Site-ul e-anunturi.info.ro are de asemenea dreptul sa stearga materialul utilizatorului in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens, daca materialele postate contravin politicilor site-ului.

Obligatiile site-ului e-anunturi.info.ro
Site-ul e-anunturi.info.ro nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site. Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere, singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. In eventualitatea unei dispute cu o altă persoană sau cu unul sau mai multi utilizatori, site-ul e-anunturi.info.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. De asemenea, Site-ul e-anunturi.info.ro isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizator pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare insa nu isi asuma nici o responsabilitate fata de intarzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe. De asemenea, site-ul e-anunturi.info.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale. Utilizatorul ia cunostiinta si este de acord cu împrejurarea că este singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului postat/plasat de el pe site.
Site-ul e-anunturi.info.ro nu ofera nici o garantie că:
serviciile vor implini toate cerintele utilizatorului;
serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului e-anunturi.info.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
orice eroare de program va fi corectata;
orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de site-ul e-anunturi.info.ro se afla astfel la discretia utilizatorilor si poate fi folosit doar pe riscul propriu utilizatorul respectiv fiind singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesează site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Generalitati
Daca vreo prevedere din capitolul “Termeni & Conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din campul “Termeni & Conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni & Conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre utilizator și administratorul site-ului e-anunturi.info.ro in privinta utilizarii site-ului e-anunturi.info.ro, constituind unica conventie dintre utilizator și administratorul site-ului e-anunturi.info.ro si reglementeaza folosirea de catre utilizator a serviciilor oferite de platforma web e-anunturi.info.ro
Aceste conditii pot fi modificate de administratorul site-ului la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Utilizatorii pot citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand acest câmp.
Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Site-ul e-anunturi.info.ro sunt guvernate de legile aplicabile in Romania.
Răspunderea
Întreaga raspundere civilă, contravențională, penală pentru informatiile publicate si / sau transmise in Internet ori către ziarele partenere de catre utilizator prin intermediul platformei e-anunturi.info.ro, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor actiuni revine in exclusivitate utilizatorului.
Incheierea acordului
Site-ul e-anunturi.info.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate în prezentul contract-regulament. La limită, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.
Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul e-anunturi.info.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizator despre sine sau despre alte persoane.
Colectarea datelor are drept scop posibilitatea transmiterii de informații în scopuri de informare, marketing sau publicitate ori pentru crearea unei baze de date cu utilizatori premium.
Utilizatorul este obligat să furnizeze unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) iar opțional poate furniza și alte informații suplimentare (indicate în anumite pagini din site), acestea fiind necesare pentru posibilitatea transmiterii de informații în scopuri informare, marketing sau publicitate ori pentru crearea unei baze de date cu utilizatori premium.
Refuzul utilizatorului în privința furnizarii acestor informații determină imposibilitatea accesării serviciilor care i-au solicitat informațiile obligatorii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajați ai site-ului e-anunturi.info.ro care au competența de a utiliza aceste informații, persoanelor care se ocupă de furnizarea și de întreținerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, în baza unor acorduri de confidențialitate.
Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiției. Totodată, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă trimisă prin posta cu confirmare de primire si conținut declarat la adresa menționată în câmpul ”Contact”.
Dacă unele din datele despre utilizator sunt incorecte ori s-au modificat utilizatorul este obligat să le corecteze ori să le actualiizeze.
Alte prevederi
Site-ul e-anunturi.info.ro nu are nici o implicare in relatia dintre utilizatori și acceptanții ofertelor făcute prin intermediul platformei e-anunturi.info.ro si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele neintelegeri sau deficiente intervenite în relația dintre aceștia. Acceptanții ofertelor făcute prin intermediul platformei e-anunturi.info.ro au acțiune doar împotriva utilizatorilor cu care au neînțelegeri. Platforma e-anunturi.info.ro nu-și asumă nicio responsabilitate pentru orice rezultat negativ produs vreunui terț de informațiile plasate prin intermediul acestei platforme în Internet sau în ziarele partenere.
Site-ul e-anunturi.info.ro nu intermedizaă vânzări, închirieri sau schimburi.
Site-ul e-anunturi.info.ro, nu asigură transportul produselor oferite prin intermediul platformei e-anunturi.info.ro către acceptanții acestor oferte.
De asemenea, site-ul e-anunturi.info.ro nu intermediaza transferuri de bani intre ofertanți și acceptanți sau între alete persoane.
Site-ul e-anunturi.info.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul utilizatorilor la orice serviciu in momentul in care acestia abuzeaza sau incalca vreuna din conditiile mentionate în prezentul contract-regulament.